BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

12 Şubat 2013 Salı

olanın olmadığına-olmayanın olduğuna inanmayanlar için

olanın olmadığına-olmayanın olduğuna inanmayanlar için

( olan olur,olmayan zaten hiç olmamıştır demek değildir bu )



1

o’na aydınlık anlatılmış, aydınlık öğretilmişti. babasının annesine sarılışı, annesinin babasını öpüşü onun olması içindi aydınlık günlerde, aydınlık günlere yeni bir aydınlığın hediyesiydi.

Aydınlıkta açmıştı gözlerini, aydınlığı biliyor, aydınlıkta yaşamayı seviyordu. Sırf bu yüzden karanlıkta doğmuş, karanlıkta yaşayanları, yani karanlık tarafından kendisine verilen her neyse ve her nasılsa kabul edenleri/kabul edebilenleri, kabul edemiyordu,ama tahammül edebiliyordu,karanlıkla savaşma gücü vardı; çünkü annesinin ve babasının birbirlerini sevmeleri onun olması içindi.annesi babası vardı,onu sevenler…tahammül edebiliyordu karanlığa…



2

İnsanoğlu yaşamak/yaşatmak için sever ve çoğalır/üretir. yalnız insan sevgiye muhtaçtır üretmek için, yalnız insan dışarıda ki karanlığı görebilir, yalnız insan dışarıda ki karanlığı görüp korkandır. iç sesi ona yapabildiği kadar ve gücü yettiğince karanlıkla savaşmasını söyler. ama karanlık güçlüdür. karanlıkta karanlığa karşı onunla birlikte savaşan azdır.savaşı kaybedecektir ve kaybederde.o zaman ölümü ister yüreği,çünkü tahammül edemediği karanlığa gücü yetmemiştir. tahammül gücünü verecek olan(lar)da yoktur.



3

son mu başlangıç mı bilinmeyecektir bu durum.

aydınlıkta olanlar karanlığı umursamamakta ısrar etmektedirler, karanlıktakiler kabulleriyle kabul etmektedirler karanlığı. var olan karanlık aydınlığı küçük bir su birikintisinin kıyısında çevirmiş ve hapis etmiştir. o’nun ise tahammül edemediği karanlığa gücü yetmemiştir. tahammül gücünü verecek olan(lar)da yoktur yanında.



                                                                                                                       dsed

                                                                                                                12/02/2013





1 yorum:

  1. Çok zor anlaşıyor Ahmet, yoruldum anlamaya çalışırken. Selamlar. Abicim benim gibi zor anlayanlar için bi'şeyler yapamaz mısın? Teşekkürler.

    YanıtlaSil

No Pasaran !