BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

14 Ocak 2012 Cumartesi

LEFTER'İ KAYBETTİK BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın efsanevi futbolcusu Lefter Küçükandonyadis tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Rahatsızlığı nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan ve zatürre teşhisiyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 87 yaşındaki Lefter, dün akşam saatlerinde vefat etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün efsane ismi Lefter Küçükandonyadis'in vefatı ile ilgili, avukatları aracılığıyla bir açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden “Güle Güle Koca Kaptan” başlığıyla verilen açıklamada, Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: “Güle güle Koca Kaptan. Büyük Fenerbahçeli Koca Kaptan. Biz, sizlerle büyüdük, sizlerle sevdalandık Fenerbahçemize. Ebediyete gidiş yolculuğunda; yanında olamayacağım için bana kırılma, sana hakkım geçtiyse helal olsun. Nur içinde yat, ailene, camiamıza ve Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Bu camia seni unutmayacak,Güle Güle Koca Kaptan. Kardeşin Aziz Yıldırım.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

No Pasaran !