BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

23 Kasım 2009 Pazartesi

FIKRA

Otoyol
Amerikada 22 nolu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu takip ederken, bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve minimum 50 km ile gidilmesi gereken yolda bu aracın tam 22 km/saat'le gittiğini farketmiş.
Bu kadar yavaş gittiği için araç yolu tıkıyormuş.Polis en sonunda aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş, bir de ne görsün. Aracı kullanan çok yaşlı bir kadın. Ve aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı kadın daha var.
Polisi görünce yaşlı sürücü:
"Polis bey çok mu hızlı gidiyordum?" diye endişe ile sormuş. Polis demiş ki; "Hanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaş gidiyorsunuz ve bütün otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarıyla 22 km hızla gidiyorsunuz."
Yaşlı teyze:
"Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hızla uymak istedim!"
Polis:
"Hanımefendi" demiş, "o 22 otoyolun numarası. Bu yolda en az 50 km hızla gitmelisiniz."
Kadın:
"Tamam, bundan sonra hızlanacağım", demiş. Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı kadına kaymış. Ve sormaya karar vermiş sürücüye:
"Bir şey sorabilir miyim? Bu ardada oturan kişilerin nesi var? Çok korkmuş görünüyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi!"
Kadın:
"Valla ben de anlamadım, ama 160 nolu karayolundan çıktığımızdan beri böyleler."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

No Pasaran !