BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

19 Mart 2010 Cuma

Bakana yumurtalı protesto

Eğer karşınızdaki öğüt vermeye bayılıyorsa

bilin ki en çok onun öğüde ihtiyacı vardır.

Lord Halifax

Bakana yumurtalı protesto
Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, protesto nedeniyle koridordan geçirilerek, arka taraftaki Su Ürünleri Fakültesinden dışarı çıkarıldı. Çıkışta bekleyen, protestocu öğrencilerden bir grup, şemsiyelerle dışarı çıkarılan bakana yumurta fırlattı.
Protesto
Öte yandan, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Fen Fakültesi'nde bir grup öğrenci, burada bir konferansa katılacak olan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ü protesto etti. Fen Fakültesi bahçesinde toplanan ve üzerinde ''Üniversitenin kapısı AKP'ye kapalı...'' yazan pankart taşıyan yaklaşık 40 kişilik öğrenci grubu, konferansa katılmak üzere bina içine girmek istedi. Çevik Kuvvet ekipleri kapı önünde öğrencilerin içeri girmesine izin vermezken, alkış ve ıslıklarla protestolarına devam öğrenciler, slogan atan Fen Fakültesinin ana girişine kadar ilerledi. Burada protestolarına devam eden öğrencilere, dışarıdan da bazı öğrencilerin alkış ve düdüklerle destek verdiği gözlendi.
Bakana yumurta
Öte yandan Bakan Ergün, sabah başlayan protesto nedeniyle koridordan geçirilerek, arka taraftaki Su Ürünleri Fakültesinden dışarı çıkarıldı. Çıkışta bekleyen, protestocu öğrencilerden bir grup, şemsiyelerle dışarı çıkarılan bakana yumurta fırlattı. Yumurtalar bakanın makam aracının yanına düştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

No Pasaran !