BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

17 Mart 2010 Çarşamba

CEMAAT İŞİ İZDİHAM

Mahmut Ustaosmanoğlu izdihamı
Sakarya'da Mahmut Ustaosmanoğlu izdihamı yaşandı. İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu görmek isteyen yüzlerce kişi sosyete pazarına akın etti.
SAKARYA’nın Sapanca İlçesi’nde bir dağ evinde kalan İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu dün İstanbul'a dönerken Serdivan İlçesi'nde sevenleriyle buluştu. Pazaryerinde harem- selamlık olarak yapılan buluşmaya yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Sakarya’da ilk kez açık bir alanda yapılan buluşma dün Serdivan İlçesi’nde bulunan ve Sosyete Pazarı olarak bilinen pazaryerinde gerçekleşti. Saatler öncesinde toplanan vatandaşlar için çevik kuvvet ekipleri de hazır bekletildi.Buluşma öncesinde pişirilen kazanlar dolusu pilav dağıtıldı. Ustaoğlunu görmek isteyenlerin de kendi aralarında telsizlerle ve Mahmut Ustaosmanoğlu için serilen kırmızı halı etrafında güvenlik şeridi oluşturduğu görüldü. Alana lüks cipiyle gelen İsmailağa Cemaati Lideri dualar arasında tekerlekli sandalyeye konularak platforma çıkarıldı. Burada yaklaşık 4 bin kişiye kısa bir konuşma yapan Mahmut Ustaosmanoğlu, dua ettikten sonra kısa süre sonra alandan ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

No Pasaran !