BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

4 Mart 2010 Perşembe

YORUMU YOK

Albay Çiçek'in imzasını onaylayan uzmana jet terfi
Albay Dursun Çiçek’in imzasının inceleyerek, onaylayan Adlit Tıp heyetinde bulunan Uzman Doktor H. Mehmet Akın, Adlî Tıp Kurumu Altıncı Adlî Tıp İhtisas Kurulu Adlî Tıp Üyeliğine getirildi.Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Adlî Tıp Kurumu Altıncı Adlî Tıp İhtisas Kurulu Adlî Tıp Üyeliğine Uzman Doktor H. Mehmet Akın atandı.
-CHP MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIMIŞTI-
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e "İrtica ile mücadele eylem planı’yla ilgili ’ıslak imza’ konusunda kamuoyunu tatmin edecek, hiçbir kuşkuya yer bırakmayacak, araştırma ve soruşturmanın yapılması gerekirken, uzman olmayan kişilerden oluşan bir kurulun, kişinin en temel hak ve özgürlüğü olan hürriyetini tehdit edebilecek bir rapor tanzim etmesi, hukuk devleti norm ve ilkeleriyle bağdaşmakta mıdır?" diye sorarak, konuyu Meclis güandemine taşımıştı. Köktürk önergesine şöyle devam etmişti: "Hazırlanan raporda Fizik İhtisas Dairesi Başkanı Prof. Dr. Bülent Üner, uzman doktorlar Hacı Mehmet Akın ve Lokman Başer’in imzası bulunuyordu. Bu isimlerden ikisi Adli Tıp Kurumu’nda belge gelmeden bir hafta önce görevlendirilmiş. Prof. Dr. Bülent Üner, Uzman Doktor Çetin Seçkin’in yerine Fizik İhtisas Daire Başkanlığı görevine getirilmişti. Raporda imzası bulunan diğer isim Uzman Doktor Hacı Mehmet Akın, Nevşehir Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğü’nde uzman doktor olarak görev yaparken Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce tarafından ilk olarak Ankara Grup Başkanlığı’na atanmış, ancak daha önce bu görevden alınan Doktor Ahmet Hakan Dinç, İdare Mahkemesi’ne açtığı davayı kazanıp eski görevine geri dönmüş, bu durumda boşta kalan Akın, Fizik İhtisas Dairesi’nde uzman olarak görevlendirilmişti."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

No Pasaran !