BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

8 Mart 2010 Pazartesi

Elazığ'da deprem: 41 ölü

Elazığ'da deprem: 41 ölü
Saat 04.32'de Elazığ'da 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre en çok Kovancılara bağlı üç köyde hasar meydana geldi. 41 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
Elazığ'da bu sabaha karşı saat 04.32'de meydana gelen Richter ölçeğine göre 6.0 büyüklüğündeki depremde 40'ı aşkın kişi yaşamını yitirdi, 100 kişi yaralandı. Merkez üssü Karakoçan ve komşu Kovancılar ilçelerine bağlı bazı köylerde yıkılan evlerin enkazında kalanlar oldu, yüzlerce yaralı hastanelere taşındı.Depremin yıktığı köylerde kurtarma çalışmaları devam ederken, ekaz altından her an cesetler çıkıyor. Elazığ Valiliği Kriz Merkezi, Okçular, Yukarı Kanatlı ve Kayalı köylerinde ölü sayısının 41'e çıktığını açıkladı. Hastanelerde 10'u ağır 100 kadar yaralı bulunduğu belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

No Pasaran !