BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Dünya

2 bakan görevinden alındı
İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından yaşanan gerginlikler devam ediyor... Son olarak Ahmedinejad'ın istihbarat ve kültür bakanlarını görevden aldığı bildirildi.
İran cumhurbaşkanı Ahmedinejad iki bakanını görevden aldı.
Yarı resmi Mehr haber ajansı, adını vermediği bir kaynağa dayanarak, iki bakanın Ahmedinejad ile, Esfendiyar Rahim Meşayi'yi cumhurbaşkanı birinci yardımcısı olarak atamasıyla ilgili tartıştığını kaydetti. Ajans, bugün görevden alınan bakanların Kültür ve İslam Bakanı Muhammed Hüseyin Sefer Herendi ve İstihbarat Bakanı Muhsini Ejei olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanlığı makamından bir yetkili, yalnızca istihbarat bakanının görevden alındığını teyit etti. Dünürü olan Meşayi'yi atamasını, kendi destekçilerinden gelen sert eleştirilere rağmen savunan Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, Dini Lider Ali Hamaney'in isteği üzerine dünürünü bu görevden almıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

No Pasaran !