BİR ŞEY YAPMALI

CUMHURİYET İÇİN DEMOKRASİ İÇİN HALK İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ..................... cemaatlerin yönettiği bir coğrafya olmak istemiyorsak ................. Ama benim memleketimde bugün İnsan kanı sudan ucuz Oysa en güzel emek insanın kendisi Kolay mı kan uykularda kalkıp Ninniler söylemesi

5 Eylül 2009 Cumartesi

RUTİN Mİ? YOKSA...

Üç büyükelçi merkeze alındı
Dışişleri Bakanlığı'nda üç büyükelçi merkeze alındı. İkili Siyasi İşler Genel Müdürü Büyükelçi Hüseyin Diriöz de Bakanlık Müşavirliği'ne getirildi.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararına göre, Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Ertay, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Yusuf Buluç ile Kuzey Atlantik Andlaşması Teşkilatı Konseyi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Tacan İldem merkeze alındı.
Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliğine Büyükelçi Ramazan Tomur Bayer, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliğine Büyükelçi Mustafa Naci Sarıbaş ve Kuzey Atlantik Andlaşması Teşkilatı Konseyi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliğine de Büyükelçi Haydar Berk getirildi.
Bu arada, Dışişleri Bakanlığı İkili Siyasi İşler Genel Müdürü, Büyükelçi Hüseyin Diriöz de Bakanlık Müşavirliği'ne atandı.
5 Eylül 2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

No Pasaran !